Adrian, Annika eller Aigars?

Adrian ondgör sig över att jag ger allt för lite tid åt honom. Först spelade jag en timme Bejeweled Blitz på Facebook för att kunna klå värsta konkurrenten Annika. Sedan hängav jag mig åt onlinerapportering från innebandymatchen M-Team-Tor. Min minisemester till trots.

– Bah, säger Adrian. Jag skulle ha tagit det där skottet som Tors målvakt missade. Det är hur enkelt som helst. Man iklär sig en uppblåsbar dräkt och pressar in sig i målet. Förresten, varför har dom inte tänkt på att dom kan ha en sumobrottare där?

Adrian är duktig på idrott. Speciellt på volleyboll och tennis. Ville han skulle han klara ett maratonlopp men han säger att det finns behagligare sätt att pina sig på.

Jag förklarar åt honom att han efter innebandymatchen får några timmar med mig igen, och imorgon ska jag skriva om honom hela dagen. Men han låter sig inte helt övertygas.

– Förresten, säger han. Nyårsresan du bokade åt oss den går till Lettlands huvudstad Riga. Det finns en innebandykoppling där också. Säg inte att vi ska dela hotell med Mihails, Aigars och Ingus också?

En reaktion på ”Adrian, Annika eller Aigars?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.