Kan man äta en brikett?

Då mina kycklingbitar hade legat två timmar i ugnen och sedan svalnat en stund skar jag upp dem i små portionsbitar.
Någon har någon gång sagt att jag torkar och grillar bitarna så de i det närmaste påminner om skosulor eller briketter.
För mig spelar det ingen roll hur mycket man än i ord hädar och skändar den mat jag tillrett – om jag skulle få hålla den för mig själv.
Men nix! Dessa så kallade skosulor och briketter brukar ha en strykande åtgång då de väl lagts upp på fat.
Så jag är inte bara en Årets Hortonom och Årets Fotograf. Jag är också Årets Kock!

En reaktion på ”Kan man äta en brikett?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.