Så här kan man också…

… ta sig fram i en stad. Under veckoslutet Rosar och trädgårdar ordnades skjuts med häst för dem som ville se en del av staden från vagnen.

Under rosornas helg kunde man åka med häst och kärra.
Under rosornas helg kunde man åka med häst och kärra.

När bilden togs i söndags var det varmt och det kom några regnskurar. I går blev vädret rejält kyligare, vi hade plus elva grader och regn. På Facebook skrev nån att det är så för att simskolorna börjar på badstranden. Statistiskt sett kan jag säga att det tyvärr är rätt. Med sexton somrar som kiosktant vid stranden bakom mig vet jag att dåligt väder ofta kommit som ett brev på posten då barnen ska lära sig simma 😦

Men nu är det som det är. Det svala vädret verkar fortsätta veckan ut. Så ni som har sol och värme – njut! Man kan aldrig veta när vädret slår om.

20 reaktioner på ”Så här kan man också…

 1. Carita, vet du att det var i någon post för flera år sedan som vi först fick kontakt! Jag så någon bild på dig och kiosken och tyckte det var så fint och mysigt! Vad roligt att du påminde om det! Hade jag glömt! L ( testar om L också blir hjärtan! ) ❤

 2. Vi hade bara 11 grader under natten, men under dagen har vi återigen kunnat njuta av sol och värme. Just nu verkar det bara vara Stockholm som har fint väder i Sverige. Inte mig emot.

 3. God morgon Carita..
  Vilken fin hästskjuts är nog mysigt att åka runt i lugn takt i en stad.. man ser ju onekligen bra mycket mer än med bil.. Ja det verkar bekant med vädret.. Vi har haft väldigt lite regn i år jättekonstigt för runt oss har det regnat ideligen,, men temperaturen är konstig lite kallt ena dagen och jättevarmt nästa dag ingen ordning alls så därför känns det lite som att sommaren inte riktigt kommit igång ännu..

  Läste en rubrik i tidningen det stod ”Dyster prognos för juli” Hoppas dom har fel.. Nåja just nu skiner solen så ska väl inte klaga på vädret just nu.. ha en fin dag Kram Nicki

  1. Visst blir man lite knäckt av det svala och regniga vädret. Men jag försöker tänka att just vädret är något vi inte kan påverka.
   Vi måste ta det som det är och försöka göra det bästa av våra dagar ändå.
   Fastän det känns som om den efterlängtade sommaren regnar bort och krymper… vi har ju alltid våra förväntningar på den.
   Kramar!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s