Ett fynd…

… kan bland annat se ut så här!

Precis det jag behövde!
Precis det jag behövde!

Påbörjade städningen av smått krafs. Mycket är sådant där som jag inte vet vad jag ska göra med, eller när jag eventuellt kunde behöva det.

Då ville det sig inte bättre än att jag hittade de här säkerhetsnålarna. Jag kom inte ens ihåg att jag ägde just det här perfekta antalet. Hade tänkt köpa ett litet paket från affären men glömt bort det och bra var väl det!

Eftersom jag inte äger en symaskin, och minsann inte tänker köpa en heller, behöver jag nålarna för en gardin som är för lång 😀
Det är lite Pippi Långstrump och Kajsa Varg över mig. Det är inte så noga med allt och man tager vad man haver!

Egentligen vill jag inte ha gardiner heller, men EN enda har jag satt upp. Inte som insynsskydd utan mer som stopp för flygfän om jag har både balkongsdörr och -glas öppna.
Och som sagt – problemet med längden löser jag med nålarna!

15 reaktioner på ”Ett fynd…

  1. Jag städade också en dag och frågade mej själv varför i all friden har jag tre(3!!!) pafflådor med gardiner när jag inte ens använder dom..men fynd som går att göra något med är ju super bra att hitta.

    1. Just det, sådana finns ju! Men det kändes lite för omständligt, jag hade med mycket sjå fått upp gardinen… ensam… kniporna låg på ett helt kriminellt svårt ställe bakom ett skydd i trä…

  2. Carita, jag är inte en fan av gardiner…..tvingades sätta upp i vardagsrummet- men vägrar fortfarande både sovrum och kök! Lite rebell måste man vara! OCH jag tycker att det är fint att kunna titta ut och slippa se gardiner som man måste ta ner och tvätta med jämna mellanrum….( ja ganska långa mellanrum faktiskt…..har nog inte tvättat de i rummet sedan….hm….ja, aldrig helt enkelt….)

    1. Hahaa! Vad kul att tänker lika som jag. Den gardin jag har tvättade jag i samband med flytten. Förra gången var för två år sedan, också vid flytten 😀
      Adrian hatar också gardiner… 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.