Vacker vägg, del 54

Den här väggen fanns på fartyget som vi tog oss över till Tallinn med i augusti på innebandysupportrarnas resa.
Just nu har jag flera vackra väggar på lager, har tydligen inte haft så stor uppmärksamhet på fönster på senaste tid – kanske kan skärpa mig 🙂

Väggen i fartygets pianobar.
Väggen i fartygets pianobar.

Ska föra ljus till kyrkogårdarna i dag. Kanske hittar något att fotografera där.
Fridfull allhelgonahelg!

10 reaktioner på ”Vacker vägg, del 54

 1. Vackra väggar är ett bra fotomotiv. Det finns många fula och gråa men ibland dyker det upp något annat. Vi är tyvärr inte i närheten av nån kyrkogård där bortgångna släktingar vilar men vi kan i alla fall tänka på dom
  Trevlig helg

  1. Tanken räknas också, och ljus kan man tända hemma.
   Och så finns det ju minneslundar, – stenar och andra platser där man kan lägga ner ljus för dem vars gravar man inte kan besöka.
   Skön helg till er!

 2. Det var en fin fotovägg. Det var kämpigt att tända ljuset på kyrkogården. Snöyra och blåst. Fast jag tänker alltid på min man och jag tänder fortfarande ett ljus varje kväll här hemma.

  1. Att tända ett ljus för att minnas nära och kära är en fin tradition. Jag tänder nog också ljus alla kvällar hemma, ibland tänker jag på dem som gått bort, ibland är det ”bara” mysljus.
   Vi hade ingen blåst, så det var lätt med ljusen på kyrkogården. Så ledsamt att höra att du mist din man i ganska unga år 😦

   1. Mysljus finns här också alltid. Min far gick bort när han var 72 år gammal. Har alltid tyckt att det var för tidigt. Kunde inte ana att mitt livs kärlek inte ens skulle nå pensionsåldern. Och tur är väl det att man inte vet. Döden är definitivt och går bara att acceptera.

   2. Visst är döden definitiv. När jag nu tänker på morfar, 37 då han stupade. Pappa, skulle ha fyllt 54. Outgrundliga är Herrens vägar sägs det ju, vare sig man tror på det eller på nåt annat – så inte vet vi nåt om morgondagen.
    Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s