Favoritmackan

… eller en av dem! Skulle kunna göra dem lite oftare, men så pass mycket pill är det ändå för bara EN i ett singelhushåll. Att köpa ett helt knippe dill känns lite onödigt, ganska mycket blir att slänga bort. Säg inte att jag ska göra dillpotatis eller nåt sånt, för potatis hör INTE till mina favoriträtter 😀

Men ansjovismackor är goda! De här bjöd jag mina gäster på för en dryg vecka sedan.

favoritmackor

37 reaktioner på ”Favoritmackan

  1. Yummie, yummie! Nu vet jag vad jag ska äta till lunch. Har iofs ingen dill hemma, men eftersom jag inte är så förtjust i dill spelar det ingen roll;-)

  2. Så mumsiga de ser ut. Tror bestämt jag måste köpa hem lite bröd och dill. Har alltid frusen i en sån där liten förpackning men färsk är ju godare. Köp färsk till mackor och frys in det som blir över 🙂

  3. Åhh vad det ser gott ut! Det borde vara censur på internet för bilder på sådana godsaker.Börjar snart tugga på telefonen.

    1. Tyvärr får vi vänta på bild tills den eventuellt kommer ut den naturliga vägen.Jag svalde den iofs med kameran igång så lite bilder från mitt inre kaaan komma snart iom film automatiskt laddas upp till en molnapp.Vi får se.Håll ögonen öppna!

  4. Det var en evighet sedan jag åt sådana mackor. Tack för påminnelsen. Himmel vad jag blev sugen nu. Så fort jag har klickat ”skicka kommentar” ska jag uppdatera inköpslistan.

  5. Kan hålla med övriga..blev sugen som tusan! Helt glömt bort denna kombo! Visst är det problem med förpackningsstorlekar när man är själv. Dillen borde man i alla fall kunna klippa och frysa ner.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s