Guess what? En säng!

Vad tror du detta föreställer?
Det här är undersidan av den andra sängen i tvåpersonershytten på Silja Serenade. Med hjälp av handtaget högst upp på bilden drar man ner slafen.

Sexton gissningar, och några personer som gissade flera gånger – vilket man fick göra. Jag glömde ta en tydligare bild som visade den uppfällda sängen mot hyttväggen, men på bilden längst ner ser du en liten skymt av sängen till vänster.

Ni hade roliga och fyndiga gissningar, allt från garderobsdörr ”på fel led” till brödlåda, burk, mapp och kastrull. Byrålåda, eldgaller framför brasan, förvaringsbox, skåpdörr, brödrost var andra förslag.

Ni saknar inte fantasi! 🙂

Men det fanns några som hade helt rätt. Jag gratulerar följande bloggare och/eller signaturer! Camilla Raihle, Vinterkyla, Jeanette, Ute Lovisa och Laila.

silja_hytt

13 reaktioner på ”Guess what? En säng!

 1. Att det skulle vara så svårt då med den gissningen. Jag har ju åkt med Silja Serenade och sett mönstret. Men det gick inte att ”klämma” fram i den här roliga gissningstävlingen.
  Kör hårt med nya, dom ska vara svåra som denna. 🙂

  1. Kul att du gillar tävlingen!
   Det är inte så lätt att få dom lagom svåra, det där med att man själv vet vad bilden föreställer, men ska tänka på att andra inte vet – osv. 🙂

 2. Grattis till de som gissade rätt. Jag fattar fortfarande inte att det kunde vara en säng?? Det måste vara något fel på min fantasi!
  Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.