Marknad i stan

Midsommarmarknaden arrangerades redan i dag. Kanske folk börjar resa bort eller ta sig till sina stugor redan i början av nästa vecka?
Hur som helst – fin tradition.

Utbudet av blommor var särdeles stort. Men visst fanns här allt annat också, från kringlor till kläder, grönsaker, frukt, fisk, böcker, antikt, godis, prydnadsgrejer, ostar… you name it!

Jag köpte en blus och en pelargon.
Annars är det bara kul att ströva omkring, kolla utbudet och prata med bekanta.

I går hade jag ett av mina fotouppdrag för Lovisa Historiska Hus. Regnet öste ner i Isnäs men det är alltid lika trevligt att få gå in i människors privata hem och se hur de renoverat dem. Ibland blir man också bjuden på kaffe med dopp. MUMS!

En krämig blåbärsmuffins.

16 reaktioner på ”Marknad i stan

 1. Det är då en stor och fin marknad. Så himla kul att den attraherade så mycket folk trots tveksamt väder. Hoppas säljarna säljer mycket!!!

 2. Kul att du fyndade lite och att gå i i andras hem måste vara jättekul jag skulle verkligen gilla att få se hur andra har det och kanske få lite tips dessutom..

  Ja nu slutar ju skolorna så folk åker nog iväg på semester nu och det ska bli underbart att snart få uppleva ett lugnt och kö fritt Stockholm.. 🙂 men det är klart nu kommer ju massor av turister istället men det är onekligen trevligare att se leende turister med kameror än en massa sura stressade stockholmare fniss…

  1. *Fniss* kan hålla med dig 😀 Bättre glada turister än… osv.
   Du måste komma till Lovisa i slutet av augusti, då får du besöka massor av öppna hem, se gamla hus, marknader, lopptorg, lokalt producerat osv.

 3. En blus och en pelargon … perfekta fynd från en midsommarmarknad 🙂 Vilket härligt utbud av blommor! Blåbärsmuffins … mums!

 4. Det ser härligt ut med alla blommor. Blåbärsmuffins… kommer att tänka på mustikkapiirakka som mor gjorde, på vetedeg och blåbär, en hel plåt och den var godast efter några dagar. Måste testa, den behöver ju inte vara så söt, jag som tänker på sockret.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.