Crazy Europe

… står det på pussellådan, och visst kan man hålla med många gånger.
Helst ser jag att Europa är galet på ett positivt sätt, såsom här på pusslet. Men dessvärre är ju nog människan och systemet hon skapar galna på ett negativt sätt också.

Just så, här syns dammet från pusselbitarnas baksida synnerligen väl 😀

Roligt pussel som kan se lätt ut så här i närbild, men ack så många små bitar som ser likadana ut med gräs och träd, vattendrag, hav och sjöar och annat klurigt. Ibland kan man se vissa detaljer bra på en bit, ibland är det inte lika lätt.

11 reaktioner på ”Crazy Europe

 1. Helst såg jag att Sverige gjorde som Storbritannien, när det gäller EU.EU tillför bara pengar till sina företrädare, inget positivt till medborgarna i de olika länderna.
  Svante

   1. Jag röstade nej, vid det Svenska valet, men vi nejsägare var inte i majoritet. På det viset fick vi medborgare en helt ny drös, med människor att försörja.
    Svante

 2. Tycker nog att Europa just nu är en av de minst galna kontinenter, alltså i negativ betydelse. Tycker det ser betydligt galnare ut i Asien och Afrika med talibaner i Afganistanoch Pakistan samt IS med mera i Syrien. Å den amerikanske presidenten vill jag inte ens gå in på.
  Men ditt pussel är galet roligt i alla fall.

 3. … men det växer, ditt Crazy Europe 😀 På närbilden kan man se de små detaljerna på bitarna. Kan tänka mig att många ser väldigt lika ut. Fast det blir lättare men varje bit som passar, ha..ha…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.