Indisk huvudmassage

… är jag på väg till när jag tar den här bilden. Gamla apoteket, senare tingsrätt.
I dag finns här försäkringsbolag, hantverksbod, svit till uthyrning i övre våningen m.m.

Jag stannade till vid bankomaten på väg till min första upplevelse av indisk huvudmassage. Behandlingen var behaglig och jag såg ut som ett troll i håret efteråt 😀

I kväll ska jag ut och äta en bit mat, känns viktigt att någon gång då och då få nåt rejält att äta – jag är inte så ivrig på att tillreda mat hemma. Ibland gör jag kycklingfiléer och snart ska jag skärpa mig och fixa köttbullar, lasagne eller köttfärslimpa!

Men tills dess, hasta la vista – blir nog ett par glas mousserat i dag också!

20 reaktioner på ”Indisk huvudmassage

   1. Ahaa! Nå, jag är ganska sällan full – jag kan bli lätt berusad, men mest dricker jag för att det är gott. Att rumla runt och att efteråt inte minnas vad som blev sagt och gjort är inte min grej 😀

 1. Vilken fin vy! Och huvudmassage låter ju otroligt skönt. Själv skall jag ta ett bad så att jag tinar upp, och sedan sitta under en filt och se på Skavlan och På spåret. Jag kan tyvärr inte dricka vin på grund av syran som ger mig magsår, men jag tänkte för första gången på säkert tjugo år poppa popcorn. Jag har ett minne av att det var så mycket godare än köpta, vi får väl se 😉 Ha det gott!

  1. Hoppas popcornen smakade gudomligt!
   Jag har inte badkar här som jag bor, men i andra bostäder har jag haft och det var väldigt skönt att då och då sjunka ner i hett vatten och badskum!

 2. Indisk huvudmassage… Där ser man! Det har jag då inte sett här än, men thai-massage finns överallt, men då masseras ju inte huvudet;-) Kul att du testade. Blir väl en artikel i Nya Östis eller!?

  Kul med utekväll! Hoppas du njöt för fullt:-)

  1. Nej, det blir ingen artikel, jag har i ett tidigare sammanhang presenterat samma företagare så det skulle kännas som för mycket textreklam.
   Jo tack, jag hade en riktigt rolig kväll! 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.