P som i Påsk?

Eller P som i Pussel 😀
Jag har åter två kvällar försvunnit in i pusslets värld.

Många roliga detaljer att knåpa ihop!

Veckans stora redaktionsmöte hölls redan på förmiddagen på grund av stundande helg. En medarbetare bjöd på nybakad rulltårta!

Mums mums!

Efter att ha handlat med mor kom jag hem och sedan dess har jag inte gjort många knop. Tvättmaskinen har gått, men den sköter ju sig själv. Det är bara plaggen som av nån anledning inte tar sig ur maskinen själva, och som inte låter sig hängas upp utan hjälp heller 😀

Fick ett litet översättningsuppdrag, så i morgon jobbar jag med det och lite redaktionellt i två timmar. Men efter det blir det PÅSKPAUS och semester åtminstone sex dygn!

32 reaktioner på ”P som i Påsk?

 1. Rulltårta! Så gott det var, minns jag och så enkelt att baka! Nu ser jag dina pusselbrickor, så smart att sortera på det sättet. Skönt för dig med semester. Glad påsk!

   1. Om jag skulle vilja ha problem, behöver jag bara gå ner i garaget, och byta Lambdasond i min Renault, men det får vänta tills jag kan vara ute med den.
    Svante

   2. Det är inte ett dugg kul att byta Lamda sond på en Renault. Speciellt inte då man inte har dataprogrammet för att återställa felmeddelandet, när den är bytt.
    Svante

   3. De är ju nästan dyrare än en nya bilar numera. Fast hade jag obegränsat med pengar skulle en riktigt gammal bil vara bättre, då de inte begränsas i miljözonerna, som ska komma. Inte heller behöver man betala bilskatt.
    Svante

   4. Så är det. Ibland önskar jag att jag hade obegränsat med pengar, ibland inte. Hälsa kan man ju inte köpa, inte riktigt kärlek heller – men mycket annat.

   5. Jag har också trott att hälsa inte kan köpas för pengar, men som Svensk sjukvård är numera vet jag inte om mycket pengar räddar fler, än de som har begränsade tillgångar.
    Svante

 2. Ett dygn?? Det blir inget långt påsklov för dig.
  Något fel på både din och min tvätt. Den vägrar att hänga upp sig själv, liksom att vika ihop sig och lägga sig i lådor då den är torr.
  Vi har ett problem där.
  Det pratas om självkörande, förarlösa bilar. Tycker man kunde prioritera intelligent tvätt istället.
  Kramis

  1. Äh, måste kolla om jag skrev ETT istället för sex! … hahaaa…
   Jag tycker också man borde satsa på tvätt som hänger upp sig själv, istället för på förarlösa bilar och tunnelbanevagnar!

 3. Ja, sex dygns semester är inte dumt! Och pusslet … det första jag kikade efter var den gröna handen, så du inte lurat oss. 😉

 4. Jag har kommit på ett listigt vis att få tvätten upphängd utan egen insats. Jag låter sista tvätten ligga kvar i maskinen tills min man kommer hem hahaha! Han går på det varje gång och jag fnissar för mig själv när han så duktigt hänger upp tvätten. Du får inte skvallra, då oljar jag din kvast när du ska till Blåkulla. 🙂

 5. Det var verkligen ett stort pussel. Bra gjort att kunna lägga ett sånt och man lär sig mycket. Så där skall en nybakad rulltårta se ut. Jag blev jättesugen 😉

  kram
  Malin

  1. Tusen bitar är lagom, både vad gäller mitt tålamod och kunnande, även vad gäller bordets storlek för sortering av bitar och plats för glasskivan osv.
   Glad påsk och kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.