Semesterdag 4 av 10/Glad måndag 06-08-2018

Det har varit svalare nätter nu, kring +13 om jag får tro informationen på telefonen. SKÖNT! Har sovit med fönstret öppet men blev faktiskt i morse för första gången på flera veckor tvungen att använda en bit av täcket i sängen 😀

Det blåser riktigt attans mycket i dag, men det är också skönt, då jag inte behöver sitta i en liten båt ute på ett stort hav.

Jag har njutit av att i lugn takt flytta ett par möbler. Började i går då det var lite svalare första gången på en lång tid. Plockar bland saker. Konstigt att det alltid finns NÅGON som lämnar sånt framme… och damm samlas, konstigt även det.

Har fått ett par recensionsexemplar, böcker jag beställt och ska skriva om i Nya Östis. Även om det är JOBB kunde jag inte låta bli att börja läsa Staffan Bruuns bok. Den är verkligen hooking. Mot slutet handlar det inte bara om HBL utan även om KSF Media, bolaget som också jag jobbade för innan jag sade upp mig 2016.


Jag ser fram emot givande lässtunder, med både skratt och kanske några igenkännande suckar.

(ps. påmind av bloggvännen BP… jag GLÖMDE under min ledighet, som inte har någon struktur, att göra Glad Måndag-inlägg, så jag döpte om det här) 😀

25 reaktioner på ”Semesterdag 4 av 10/Glad måndag 06-08-2018

 1. Precis så, täcket på, men det fick jag göra redan natten innan för att jag frös. Bara 22° hos oss idag. Igår ett åskregn så att jag slapp diska och dammsuga på torpet då strömmen bröts.
  Dammet finns kvar, men jag säger som du, var kommer allt ifrån?

 2. Jacka på vid utevistelse hela dagen idag, även flanellskjorta behövdes i blåsten, Jag hade fönstret stängt i natt, det var skönt då trafiken inte störde så mycket.
  Svante

   1. Jag har varit ute, och kantklippt lite gräs, och kunde inte förstå varför jag svettades så mycket. Det fick sin förklaring då jag kom in. Det var +26 grader i skuggan.
    Svante

   2. Det får gärna sluta regna nu, så jag kommer ut på promenad. Passade på att åka in till Ljusdal i morse, och handlade lite mat, och bränsle till gräsklipparen. Färg till skrivaren fanns inte, så jag får begränsa utskrifter tills på måndag.
    Svante

   3. Det ska inte vara någon brandrisk längre Brandkåren har lämnat över ansvaret på skogsägarna, så nu är det dessa, som ska sköta bevakning, och eventuell eftersläckning. Sjöarna börjar komma tillbaka till normalvattenstånd nu, så jag tror nog att det ordnar sig tillslut. Det regnar mer än man tror när det regnar.
    Svante

 3. Det var svalare här också både inatt och idag, men så ”kallt” som 13 grader har vi inte haft, 16 grader här. Å idag var det som varmast 23,7 grader. Men imorgon är vi ”back on track” igen.
  Å du, har du glömt ”Glad måndag”?

  1. Hahaaa! Ja, där ser man! En vecka utan struktur, inga måsten… semester! Då glömmer jag Glad måndag!
   Men tack till dig, jag döpte om inlägget och lade in ett PS. på slutet 🙂
   Vi hade +13 idag på morgonen också, men det blir uppåt +22 på dagen tror jag. Det har var skönt med svala nätter, temperaturen i bostaden är nu behaglig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.