Har ingen romans på gång

Det finns ingen spirande kärlek i mitt liv – tyvärr, kanske jag bör tillägga 🙂

För någon vecka sedan hörde jag att en väninna skilt sig. Jag bestämde mig då genast för att fråga henne direkt hur allt gått till. Vi hade kontakt via Messenger och jag skrev att hon inte måste berätta något om hon inte vill. Samtidigt är jag medveten om att den version jag hör är hennes och ingen annans. Hon berättade gärna.

Nu har jag själv fått ta del av vaga antydningar om att JAG kanske har en romans på gång. Eventuella ballonger med olika rykten pangar jag nu här direkt. Jag har ingen romans på gång.

Jag har många vänner, såväl heterosexuella som lesbiska och även bögar (utgår från att ingen tror jag har ett förhållande med en bög)… men som sagt, inga romanser spirar.

Dock har jag inte tappat hoppet om att träffa en man som jag kan dela en del av min högst vanliga, ofta arbetsfyllda, vardag med. Även om jag jobbar mycket försöker jag se till att tid finns för att till exempel gå ut och äta, besöka evenemang och så småningom då hösten kommer – flänga land och rike runt på innebandymatcher 😀

Vill ni veta något om mitt liv – fråga mig direkt, var inte rädda – jag bits inte 🙂

20 reaktioner på ”Har ingen romans på gång

  1. Jag tycker att det är fint att du frågar rakt ut och finkänsligt gör du det också. Den man jag förälskar mig i låter mig vara precis den jag är, godkänner t.ex, min mulliga kropp 🙂 Sedan hoppas jag att vi delar en del intressen som god mat, fotografering, resor, restaurangbesök, bänkidrott osv.
   Mannen ska ha gott självförtroende, inte skämmas för att jag har en blogg där jag är öppen kring mycket.
   Det här är inga krav, det är önskemål – för jag inser ju att det inte blir något av ett förhållande om jag försöker ändra honom eller han mig.

 1. Folk vill inte fråga, dom vill hellre spekulera för det blir så mycket mer händelserikt då.
  För många år sedan samtalade jag med en man som började arbeta på det företag, där jag tidigare jobbet, efter att jag slutat. Han berättade att hans handledare berättat om mig ”Hon har legat med alla utom med mig för hon trodde att jag var homosexuell” Hans handledare var (och är) en synnerligen frånstötande man men vad fick honom att säga så om mig? Att jag en gång avvisade honom? Att jag var gift med en kollega? Att jag faktiskt under de 22 år jag jobbade på stället hade ihop det med 3 stycken (varav två var okänt för folk) gjorde mig till någon han kunde berätta om för hans elever ”Maria Svensson, hon har legat med alla”
  Folk är märkliga.

  1. Usch sådant förfärligt förtal! Man hoppas att åtminstone några människor är kloka nog att ifrågasätta sådana där rykten och skitprat överlag.
   Många människor ÄR märkliga. Och det stämmer det du skriver… varför fråga mig och få höra min sanning när det är roligare att sprida rykten… 😦

 2. Ja det är många som frossar in sina egna ”sanningar”. Ser något sen går deras hjärna igång och puff så finns en historia utan verklighetsanknytning. Levde ensam tills jag var 40 och då hade jag både kvinnliga och manliga vänner. Fick höra på omvägar att jag var lesbisk vilket jag inte brydde mej om men en del av sk vänner och arbetskamrater tog avstånd. På den tiden var det inte ok.
  Tyvärr finns det många som inte accepterar detta idag alla skall vara lika.
  Kram Anki

  1. Jag försöker tänka att folk har tråkiga liv då de måste spekulera om andras… men ibland blir man ju nog ledsen.
   Och just det, har man inte en man på några år är man troligen lesbisk… nej men huh-huh!
   Kram till dig!

 3. Ja du, ser folk en stå och prata med någon som de inte känner/vet vem det är … då är det direkt en flört och något på gång, hahaha 😀
  Fiii fasiken, jag tror jag skulle ha 20 tal män på G samtidigt om det stämde, hahaha

 4. Haha … men Carita då … jag som hoppades så att du hittat mannen i ditt liv 🙂 Skämt åsido – många spekulerar och sprider alla möjliga och omöjliga rykten om saker och ting, utan att ha en aning om något – och till slut tror de nästan det är sant …
  Kram

  1. Ja, så är det nog. De tror själva på sina påhittade historier 😀 Men det känns skönt att ventilera saker här på bloggen. Jättemånga läser, ganska få kommenterar – men de kommentarer jag får stärker mig.
   Kram!

 5. Och så blir sådant mycket värre i småstäder skulle jag tro. Alla känner alla och tror sig veta allt om alla.
  Äh, bry dig inte i rykten!
  Lycka till med att hitta just den där speciella mannen! Det kan bli när som helst- kanske en annan innebandyfantast…?! 🤔😜

 6. Alltså du vet väl hur det går till. En säger: Carita pratade med en man idag. Nästa säger: Carita pratade förtroligt med en man idag. Nästa säger: Carita pratade med en man idag och de stod där lite för nära varandra, mmhhh…. Nästa säger: Carita pratade med en man idag och man kunde tydligt se att de har något med varandra………………… o.s.v.
  Folk älskar att smycka ut, gissa och framför allt… berätta det för någon annan. Suck…
  Det händer inget i deras eget liv.

  1. Troligen är det så, att det händer för lite i deras egna liv 😀
   Rykten går och har gått om män, men även ibland då jag har väninnor som är lesbiska…
   Då finns det de som måhända tror att jag är bisexuell, men även det kan jag dementera här 😀

 7. Ibland har jag en känsla av att jag lever i en annan värld. Eller så har jag haft turen att bland annat ha jobbat på företag där ryktesspridning faktiskt var otroligt liten, respektive att ledningen styrde på ett sätt som kvävde rykten långt innan de kom igång. Eller så är det en stor fördel att bo och leva i en storstad, där inte alla känner alla.
  Gillar Dans direkta fråga…

  1. Ja, de direkta frågorna gillar även jag 🙂
   Visst är det skillnad på storstad och småstad, bägge har sina plus och minus.
   Jag skyller inte på någon inom arbetsgemenskapen nu, för vi jobbar ju alla mest hemifrån.
   Kanske jag bara ska tänka ”så kul att mitt liv intresserar andra” … 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.