Poolhäng

1538909082942817953708Ledig dag på läsarresan. Poolhäng för en del av resenärerna. Andra gör egna utflykter. Någon tar det lugnt på rummet.

Senare för mig och några andra dopp i Atlanten.

Wifin är ofta överbelastad här eller krånglar av andra anledningar. Därför onödigt jobbigt och tidskrävande, lägger självklart ut många bilder đå jag kommit hem till Lovisa igen 😎

 

12 reaktioner på ”Poolhäng

  1. Jag bloggar gärna från mina resor och det stör ingen 😊
   Dessutom är jag på jobbresa, så lite grämer det att wifin är skral, kräver för mycket tid att ladda upp på tidningens webbsajt, på Facebook går det något snabbare.

   1. Det är inte så jag menar, klart att det inte stör någon. Jag bara tycker, men det är jag, att man under en resa kan ta helt ledigt från det ”vanliga”. Men jag glömde att du är på jobbresa, då behöver ju sånt fungera.

 1. Låter härligt med en ledig dag och poolhäng i det fantastiska vädret! Och en simtur i Atlanten – underbart!
  Spanien ligger långt efter vad gäller wifi på hotell och lite överallt om jag tänker efter. Min erfarenhet är att det bästa och snabbaste wifi ofta finns på mindre barer och restauranger där få använder internet. Alltså inte som här med andra ord;-)

 2. Även om man är på semester är det roligt att uppdatera sig på sociala medier tycker jag! Skillnaden är bara att man väljer hir och när man gör det! Så kör på med din uppkoppling! Så länge det är kul och onget tvång! ( dessutom en jobbresa- så då är det inte mycket att välja på! )

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.