Lite ledighet hägrar i horisonten

Köpte kronljus i dag.

Det har varit slutspurt med tidningen i dag. Verkligen känts att vi kommer ut en dag tidigare på grund av att det är helg i Finland, självständighetsdag, på torsdag.

Dessutom skulle papperen till bokföringen och nytt bläck behövdes till skrivaren. Fick hjälp av en bilburen väninna att åka runt i vad jag numera kallar ”mommo-taxi”.

”Mommon” säger vart vi ska åka och får hjälp med att bära in allt som köpts. Det blev bland annat en stor bal med toalettpapper och ingredienser till  bakverk – det ni! Få se när det blir av att baka, men lovar visa resultatet på bloggen, både om det är bra eller om det blir misslyckat.

Nu ska jag varva ner för i kväll. I morgon ska ett antal extra tidningar köras ut till olika ställen i bygden. Sedan har jag ett möte.
Men torsdagen den 6 december tänkte jag inte röra en fena, mer än att jag eventuellt sätter i gång ett nytt pussel!

18 reaktioner på ”Lite ledighet hägrar i horisonten

 1. På torsdag ska jag till livsmedelsbutiken, så då får mina fenor jobba. Fredag är en rätt lugn dag, får bara inte glömma att ställa ut soptunnan. Imorgon tror jag att det blir promenadväder, men just nu vräker det ner snö, med kraftig vind. Kanske får jag lite motion med snöskottning imorgon också.
  Svante

   1. Det har slutat snöa nu, och det blev nog 0,5 cm, det täcker inte min oklippta gräsmatta. Däremot börjar temperaturen dala, det har varit plusgrader ända tills för en liten stund sedan, nu är det -2 grader och blåser 10 meter i sekunden.
    Svante

  1. Nästa ledighet blir kanske till jul, eventuellt lite fler lugnare dagar då – vi har jobbat in en del i form av artiklar som är klara i förtid för att vi ska kunna vara lediga – så gör man på de flesta redaktioner 🙂

 2. Bra med lite ledighet då du har jobbat hårt ett tag. Att inte röra en fena betyder väl att du ska baka eller;-) Bra med en mommo-taxi. Just när man ska köpa ”skymmande” saker är bilen ju nästan ett måste.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.