Jag hade nästan glömt…

… hur det känns att ha ledigt. Några dagar utan måsten i kalendern.
Vissa ”måsten” finns förstås, som att sätta i gång en diskmaskin eller tvättmaskin, ibland måste man städa lite och just nu har jag diverse små problem med datorn, vilka jag måste åtgärda för att jag ska kunna jobba nästa vecka. Min skrivare vägrar funka utan färgkassett (fastän jag inte behöver använda den och har skrivaren inställd på svartvitt) … så visst är det hela tiden allt möjligt smått ”strul”.

Vårrulle, pizzabit och sallad.

I går träffade jag två vänner. Vi delade på ett par veganrätter. Synd att restaurangen snart stänger dörrarna. Det känns som att allt tynar bort i Lovisa, åtminstone vintertid. Det är säkert svårt för restauranger att få lönsamhet i en liten stad.
Snart öppnar ändå en ny restaurang i Hotel Degerby där en bar stängde för ett tag sedan. Jag hoppas folk börjar gå dit, utan kunder går ju ingen verksamhet runt.

Fick åka med min syster till ”stormarknaderna” utanför centrum i går och köpte då tulpaner till specialpris, ett par små säckar toapapper och lite annat ditt och datt som är jobbigt att släpa gående. Just nu är det ju inte precis cykelväder, regn och +2 grader och ganska halt på vägar och trottoarer.

10 reaktioner på ”Jag hade nästan glömt…

 1. Det är bra att kunna storhandla ibland och kul att besöka en butik som man inte går till dagligen. Så skönt att din syster kan hjälpa dej med detta. Tulpanerna påminner om den annalkande våren. Det känns som ledigheten har gjort dej gott. Var rädd om dej vännen.
  Kramar från oss

  1. Jag hoppas att jag lyckas fortsätta i samma spår. Jag behöver inte vara ledig alla dagar 😀 … men prioriterar och styr jag inte själv mitt jobb så gör ingen annan det heller.
   Fasta arbetstider behövs också för en företagare 🙂
   Tack för din omtanke ❤

 2. Tulpaner är en glädje den här tiden på året när krukväxter är lessna och allt ute ser dött ut. Här snöar och snöar det dag efter dag och som sagt allt är vitt vitt vitt och jag blir så less

 3. Vårrulle! Så gott. Blir genast hungrig när jag ser din bild. Härligt med tulpanerna. Det är det jag menar med vardagsglädje. Bra att du hade några dagar utan måsten.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.